Be the first to review this product

Availability: No in stock
13336,00 €
16 kW-os változtatható teljesítményű levegő-víz hőszivattyú
Gyártó: Alpha-Innotec
Leírás

Ennél a levegőkazánnál +65°C a maximális fűtővíz-hőmérséklet. Alkalmas -20°C-os levegőn való működésre is. A készülék légcsatornázható, rendelkezik az összes szükséges biztonsági szerelvénnyel. Klórmentes, biztonságos hűtőanyaggal (R410A) van feltöltve. A LUXTRONIK 2.1-s a hőszivattyú- és fűtésszabályozó a készülék homlokfalára szerelve érkezik. A készülék monoenergetikus üzemű fűtés- és a HMV-készítés rásegítéséhez, valamint biztonsági tartalékként 9 kW-os elektromos fűtőpatront tartalmaz. Tápfeszültség/frekvencia: 3~f 400 V/50 Hz.
Külső érzékelő és energiatakarékos keringtető szivattyú a hőszivattyú szállítási csomagjában található.

A készülék alapértelmezetten jobboldali levegőkivezetéssel rendelkezik. Ha a helyszín adottságai és így a légcsatornaterv úgy igénylik, „L” megjelöléssel baloldali kivezetéssel, változatlan áron rendelhető. Ennek a rendeléséhez a cikkszám: AI10062401.

Az LW 160H/V(L) 1 db változtatható fordulatszámú kompresszort tartalmaz, így átmeneti időszakokban az 1/3-ára lehet visszaszabályozni a teljesítményét az optimális munkapont környezetéből való elnavigálás nélkül:

Fűtésteljesítmény (A-7/W35) Fűtésteljesítmény (A2/W35) COP (A2/W35)
4,0–13,9 kW 8,1 kW (részterheléssel) 4,2 (részterheléssel)

Árak és műszaki adatok letöltése

Komplett, tervezéshez szükséges adatokhoz, kérjük, forduljon hozzánk az elérhetőségeinken.

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.