Be the first to review this product

Availability: No in stock
14048,00 €
16 kW-os változtatható teljesítményű levegő-víz hőszivattyú
Gyártó: Alpha-Innotec
Leírás

Ennél a levegőkazánnál +65°C a maximális fűtővíz-hőmérséklet. Alkalmas -20°C-os levegőn való működésre is. A készülék kivitele időjárásálló, rendelkezik az összes szükséges biztonsági szerelvénnyel. Klórmentes, biztonságos hűtőanyaggal (R410A) van feltöltve. LUXTRONIK 2.1-s a hőszivattyú- és fűtésszabályozó együtt érkezik a készülékkel. A készülék monoenergetikus üzemű fűtés- és a HMV-készítés rásegítéséhez, valamint biztonsági tartalékként egy 9 kW-os elektromos fűtőpatront tartalmaz. Tápfeszültség/frekvencia: 3~f 400 V/50 Hz.
A külső érzékelő a fali szabályzó szállítási csomagjában található. A szállítási csomag tartalmaz egy energiatakarékos fűtési keringtető szivattyút, ami működéshez szükséges tartozék.

Kiszállítás 3 csomagolási egységben: készülék, légterelők és LUX 2.1 faliszabályzó. A hőszivattyú és a szabályzó kommunikálásához egy egyedileg beszerzentő buszkábel szükséges:
I (Y) STY 2 x 2 x 0,6 mm2.

Az LW 160H-AV 1 db változtatható fordulatszámú kompresszort tartalmaz, így átmeneti időszakokban az 1/3-ára lehet visszaszabályozni a teljesítményét az optimális munkapont környezetéből való elnavigálás nélkül:

Fűtésteljesítmény (A-7/W35) Fűtésteljesítmény (A2/W35) COP (A2/W35)
4,0–13,9 kW 8,1 kW (részterheléssel) 4,2 (részterheléssel)

Árak és műszaki adatok letöltése

Komplett, tervezéshez szükséges adatokhoz, kérjük, forduljon hozzánk az elérhetőségeinken.

 

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.